Lepas keguguran

Siapa ada pengalaman,kantung keluar sendiri. Kantung saya keluar semalam tapi saya buntu nak buat apa lepas tu,saya kena pergi klinik terus ke jumpa doctor? Atau tunggu for few days sampai darah kering baru jumpa doctor? #pleasehelp

2 Balas

better pi hospital kecemasan sis. sy dulu lepas ja kantung tu jatuh, sy terus p hospital. bawa gambar kantung sebagai bukti. Dorg akan check sekali lagi & clearkan apa yg patut takut ada sisa yg tertinggal.

Sy 2 kali mcm tu, asben bawa sy g klinik, scan dah ok rahim, so kantung tu asben cuci n tanam, g klinik sbb nk tgok takot ade sisa ke ape,kali ke2 x g dah klinik,