Tinggi tak bertambah

Siapa ada pengalaman tinggi anak tak bertambah? Baby saya dah sebulan tapi tadi check up tak ada beza dari lahir. Sama aja tingginya. Risau pulak.

2 Balas

sy pun Td checkup sebulan..tinggi Sama je mcm baru Lepas bersalin..tknaik..nurse kata td normal je...

5mo ago

Oh yeke? Tu la risau pulakk.

Doctor kata ape normal tak? Baby saya lahir 47.2cm, masa 1 bulan checkup 53.7cm.. 6cm dlam sebulan.

5mo ago

Waaa saya tak ada perubahan dlm sebulan. Harap check up dua bulan nnt ada perubahan