Hb rendah selalu

Siapa ada pengalaman sama macam saya? Hb sy asyik low je since awal pregnant 8weeks lagi.. Sekarang dah 17 weeks.. Masih low jugak.. Tak pernah lepas hb 11.0 pon lagi 😅#seriusnanya #ingintahu

3 Balas

sya awal2 kandungan 7.8 je slps tu pergi 9.5 and ke 3kali klinik 11.8 syukur klinik sebulan sekali da😆😆💪

2y ago

sa amalkan mkn jambu Batu lunch separuh mlm separuh hari2 jrg skip skip smpi Naik hb..hari2 mkn sayur hijau,lps tu mkn ubi manis warna purple rebus ja dan mkn,bilis,Masa mnum ubat tmbh darah mnum air perahan limau tiada gula,lps tu sa mnum air rebusan kurma kecil2 tu &sya xmnum smua Jenis mnuman Hanya mnum air kosong,susu Dan nestum ja💪💪😇good luck mommiess🥰