Hb rendah selalu

Siapa ada pengalaman sama macam saya? Hb sy asyik low je since awal pregnant 8weeks lagi.. Sekarang dah 17 weeks.. Masih low jugak.. Tak pernah lepas hb 11.0 pon lagi 😅#seriusnanya #ingintahu

3 Balas

Saya memang jenis hb low dari bujang. Dah pregnant makin low, tak naik sampai 11 walau kawal makan camne pun. Masuk 34w baru hb saya naik 11.1. Its ok teruskan je makan ubat, makan makanan yg tinggi iron, nnt naik la tu 😊