High protien

Siapa ada pengalaman protien dlm urine tinggi waktu 36w & perlu induce at 38w?

3 Balas

Msa baru2 pregy protein dlm urine saya tinggi and bp sy pun tingi so doktor ckp ada darah tinggi tu yg ada protein dlm urine.sy dah start mkn ubat darah tinggi terus tak de..tapi kena bsalin awal jugak lah sbb ada darah tinggi and gdm..

Saya pernah time 36w6d.. Protien n high bp tetibe. Admit, esok tepat 37w dorg induce. Ni tanda² pre eklamsia. Blh google..

4y ago

Alhamdulillah.. ☺️

Pernah tapi doctor tak advice induce