Kencing kotor

Siapa ada pengalaman kencing kotor? Macam mana nak hilangkan kencing kotor? Next doc buat apa ye kalau ibu hamil ada kencing kotor?#seriusnanya #ingintahu #bantusharing

7 Balas

awk kencing kotor atau ada ketone dlm urine? selalunya kalau ada ketone dlm urine nurse akan ckp kencing kotor. kalau ketone +ve maksudnya awak dehydrated/kurang air. kalau ada ketone, cuma minum air byk². minum je byk² sampai urine awk warna putih. InsyaAllah esoknya ketone negative.

2y ago

haah ketone 3+. betul awk, doc suruh je minum air byk² sbb sy kurang air katanya.