Baby belum masuk laluan

Siapa ada pengalaman baby kepala dah kat bawah tapi belum turun masuk laluan? Saya dah 37w tapi baby still xmasuk laluan. Cuba share korang punye pengalaman? #ingintahu #firsttimemom #bantusharing

10 Balas

Sy mase scan 37week alhamdulillah Dr ckp kepala baby dh masuk laluan. Sbb tue ari ari akn sakit sbb kepala baby dh masuk. Tggu mase jer. Sy doakan utk sy dan semua bakal bakal ibu dipermudahkan segala urusan bersalin🤲🏻❤️ ibu dan baby selamat