Terlebih due

siapa ada pegalaman saya da terlebih due date... sudah keluar tanda darah + lendir tp x ada contraction... apa patut saya buat ya ??

2 Balas

Pukul berapa keluar darah td? Sy pernah keluar drah jam 6am tp saya sempat pergi ikea lps tu. 😂 pukul 4pm baru sy pergi hospital. Lps tu baru ada contraction sikit2. 2am esoknya baru masuk labor room tp bersalin 7am. Apa puan ptt buat skang ialah relaks n siap ke hospital utk check bukaan. Nnt puan kena warded atau maybe doc suruh balik dulu kalau bukaan takde atau baru 1cm

saya keluar darah campur lendir kemarin jam 6 (16.08) tp x da contraction lanngsung sampai ary ni sis 😢 risauu juga...

8mo ago

ok sis tq🥰