INGIN TAHU. KENAPA.....

Siapa ada mengalami simptom macam yg saya bulatkan kat dalam gambar? sekarang ni kulit saya tumbuh bintik merah. gatal sangat.. tapi ia cuma tumbuh pada lengan kiri saya ,tak pasti di sebabkan oleh hama atau maybe alahan hujung trimester. saya cuma sapu ubat lotion calamine dan makan ubat loratadine 10mg dapat dari klinik. gatal sgt kadang tak selesa. #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

INGIN TAHU. KENAPA.....
2 Balas

sya jga ada ketumbuhan bintik merah yg kecil. dekat belakang badan sya bnyak ja. sya ingatkn sbb sering keluar peluh sbb tak tahan panas.

Ada pd bawah perut.. Tp ianya bermula sejak 30minggu lagi