Sakit pinggang tapi baru 5 week

Hi, siapa ada alami mcm saya, baru 5 week tapi sakit pinggan belah kiri..normal ker?

4 Balas

Saya tak sakit pinggan tap cramp on off and perut bloated sangat . Apa boleh buat ya untuk hilangkan bloated tu ?

sy ingat sy je rasa mcmtu..sbb baru lg 6w da sakit2 pinggang..normal ke ye.tp ada waktu2 dia je.tido pun susah

tak tahu la normal ke tak tapi saya pun rasa juga and saya biar je. and perut cramp on off

rasanya normal kot sebab saya pun macam tu time 5 weeks 6 weeks. ni dah masuk 10 weeks baru kurg