Makanan Pedas

Siang makan sambal petai ikan bilis . Malam pun makan lagi . Sekarang tak boleh tidur sebab perut sakit ? Boleh bahayakan kandungan ke?? Ada sesiapa tahu? Sekarang baru 7w2d

11 Balas

Sy haritu pon sama mkn petai.. 2 hari sy bedal.. Berangain jadi badan.. Smpai sakit kepala.. Terus xbrani nak mkn dah.. Acually boleh je mkn cuma bila mkn berlebihan tu la jd masalah.. Hihi

5y ago

Sy makan baru sekali semenjak pregnant . Petai pun kecik . Malam trus tak blh tido sakit perut .Lepasni mmg kena jamah2 je kalau tringin sgt