baby Out !!!

Sharing My Pregnancy Journey EDD : September 16,2021 DOB : September 11, 2021 1. Normal Delivery/ Cesarean: Normal delivery 2. Father in room: No 3. Birth date: September 11, 2021 4. Morning sickness?: Yes until 5 months 5. Cravings: Macaroni Salad 6. Gender of the baby: Baby Boy 7.Place of birth: VRHU 8. Hours of labor : 10hours 9. Weight: 3.1kg 10. Name of the baby: Psalm Vinci Nathaniel 11. Age now: 1 day old 😘💙 God Bless Everyone ❤️

baby Out !!!
15 Replies

nakakainggit naman haha sana ako din. EDD ko kasi September 18,2021 naiinip nako mga momsh gusto ko na din makita baby ko😢

3y ago

saan po sis magpapahid ng dahon ng oregano sa tummy ba?