36 weeks hi mummys.. cemana korang tidur sekarang eh? Saya ngereng kiri bukan kanan bukan.. 🥲

Share siket keadaan korang ? Saya bahagian ari ari saket.. kaki lenguh.. perut keras#firstmom #firstbaby

3 Balas

saya pun tidur serba tak kena posisi. kejap kanan, kejap kiri. nak pusing pun perut rasa keras je. kaki pun sakit walaupun dah naikkan guna bantal.

sy lebih suka kanan 😅 kiri tu jrang .. skrg dh 39mnggu bby taknak launching 🥺 msih suka dlam peyut

Saya pun mengiring ke kiri juga. Kadang kadang sampai naik lenguh