38 weeks 4 days covid positive 😭

Share sapa yg pernah kena n pegi hospital mana dorang bagi treatment mcam mana dan kita akan diasingkan ke #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Saya pernah kena covid masa 33 weeks.. Ada pre contraction.. Terus kena masuk LR untk cek jln.. Doc akn cek keadaan baby, jantung baby.. Klau jantung baby xok terus ceaser.. Tp alhamdulillah baby sy sihat just kena tahan wad sbb suhu tinggi.. Duduk bilik asing.. Lps dah habis demam baru blh blk, hari2 nurse dtg cek jantung baby

1y ago

Thankyou share so kalau takda rasa takda simptom teruk just tunggu jela ye sampai negative?