33 weeks pregnant 🥰

Share lah berapa berat baby bila 33 weeks😘tadi baru scan and berat baby dah 2.3 kg😳🤣doc pun tergelak🤣..tapi dia kata itu normal je..alhamdulillah 🥰 #firstmom #ingintahu

16 Balas

ehh lebih kurang sama kita .. sy scan msa 32mngu , 2.2kg .. ada doc indian tu teruja dia ckp "baby comel , such a big baby laa u ni" ... Sy pun terkejut jgk , besar ke doc ? doc ckp so far baby normal je puan jgn risau .. Tp bayangkan kta bersalin nnt dekat due , brpa berat/besar bby yg kta kena teran nnt ?? Gerunnnn ...