Ada yg dh tahu jantina baby?

Share laa minggu ke berapa korg dpt tahu jantina dan jantina apa,hehe. Kita x sabar nk tahu jantina, tp tunggu details scan nanti bulan ogos. Scan dekat swasta week 15 haritu nampak mcm girl, tp Dr suruh konfem balik mse details scan. Scan di kk week 16 x nampak jantina pulak.

24 Balas

29w hari tu nampak gender baby boy. nanti kna scan balik 32w nk comfirmkan gender mna lah tau kot2 bertukar lg gender. Sbb kekadang tdk pasti juga kannn😂😂

sya scsn dkt klinik swasta mase 21 minggu. alhamdullilah nmpk jantina..dan muka baby. it's boy. skrg dh 36 minggu. dah nk masuk 9 bulan. tggu nk bersalin.

Saya scan masa 18 minggu nampak muncung jee doktor cakap lelaki scan dekat swasta sekarang ni dh masuk 20 minggu dalam minggu ni baru nk scan kk pulak.

sama laa saya, tadi scan 16w nampak baby girl tapi tunggu nanti buat detail scan lain utk comfirm. around 20w-22w mcmtu saya nak buat

Saya 3 kali scan 3 kali tu juga la baby kepit takmo tunjuk 🤣 So dr decide maybe girl sbb suka kepit2 ni. . Apapun saya redha 😆

sy xtahu jantina lg..28hb ni baru nak scan di kk.. insyaallah plan nak buat details scan jugak 23 atau 24 week nnt..🙈

saya dari mula pregnant taktau apa gender baby 🤭 bulan 11 ni nanti jumpa pakar o&g baru saya nak tanya hehe

saya pun tak sabar nak tengok jantina 😭 skarang 15week , huhuhu

Saya tau masa 18 week. Nanti nak buat details scan juga

Sy masa 13w doktor dah nampak pistol. Dua2 pistol