Keliru dengan kontraksi palsu

Setiap hari keluar keputihan (hijau2) sbb sy +gbs. Tiap kali tukar pad pun still keluar. Tpi risau pulak tdi bila tukar pad rasa macam basah tapi xsure air apa. Sbb warna dh bercampur dengan keputihan hijau tadi. Confius tu air ketuban ke . Keluar sikit sahaja. First pregnant now 39w #firstmom #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

sy pun dah hujung2 ni kerap pulak kuar keputihan. n sy pun GBS. tp sy more to kuning. hijau2 tu kdg2 ade jgk. bile lap tissue sy tekan2 skit mesti ade. now sy dah 40w2d. mmg asik tukar pantyliner je la . sy rase air tu keputihan je la sis.

2y ago

Itu lah sis. Sy kadang keluar yg berketul2. Bila pergi hospital pun still takde bukaan.

boleh pergi kecemasan. keluar tnda hjau ni selain sbb keputihan, lg 1 sebab ank da termakan njis dlm perut..boleh cek up segera

2y ago

*aktif

sye pun hijau.. setiap masa ade je.. jdi stress pulak..