First baby

Setelah nk masuk 7 bulan kawin, Alhamdulillah dpat double line, sy buat test slepas tempoh sepatutnya sy period (seminggu lebih mcm tu), skrg klau ikut period yg bulan last dah masuk 7 minggu.. lpastu prut jdi sakit kejap lpastu hilg lpastu sakit blik n ulang².. mkan jdi x menentu, perut lapor tp xtau nk mkan ap 😅 tp paksa jugk mkan wlaupun sikit. Kdg² lpas brus gigi jdi nk muntah, rasa loya x menentu, sabor je lah.. Tp x buat buku lagi, sbb masih awal, rilex² dulu huhu#firstbaby

First baby
1 Balas

Tahniah... blh call klinik utk appoinment buka buku pink, dlm masa yg sama blh juga ke klinik swasta utk pengesahan, jg diri elok2, jngn buat aktiviti/ angkat brg berat, jg pemakanan, syukr dan redha ye.

2y ago

insya'allah, terima kasih 😊