Salam semua, saya dah 5weeks pregnant, boleh ke start minum Susu Kambing serbuk mcm ni?

Sesuai minum pagi atau bila ya? Waktu perut kosong or selepas makan? Mohon jawapan asian parents smua 🙏

Salam semua, saya dah 5weeks pregnant, boleh ke start minum Susu Kambing serbuk mcm ni?
1 Balas

tak silap sy susu kambing yg telah dipasteur boleh diminum. yang segar tak boleh.. maksudnya yg fresh dari kambing atau lembu tu sendiri sbb ada bakteria.