First trimester perut krem

Sesiapa pernah tak mengandung trimester takde langsung mual atau muntah dah loya. Yang ada hanya krem di bawah perut Dan cepat letih. #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Sya mgdung mg takk ada alahan lgs , perut pown ✘ ada krem ² .. smpai sya tye dgn doc , normal kerw klau ✘ ada alahan .. doc kata normal jerw , ada setengah org dpt alahan .. dan ada jugak yg ✘ dpt alahan itu .. bersyukur larh kita takk ada alahan kan ..

2y ago

hai sis. normal ke pregnant 6weeks takde rasa cramp2? masa 5week kerap rasa cramp2 tu.

ok la tu xde.alahan