checkup kk

sesiapa ada tips tak sebelum first appointment checkup untuk pregnancy di kk? risau pula takut hb low 😢

2 Balas

Pegi klinik, letak buku pink kat kaunter. Pastu duduk tggu giliran dipanggil timbang berat dgn check bp, lepastu ambik darah cucuk kat lengan, lepastu hantar darah dpt result hb, tapi takpe hb low awal2 nanti hujung2 mesti naik sis jgn risau okay, lepastu tggu smpai nurse panggil nama dan check perut la, kaki apa smua kot ada urat timbul ke atau kaki bengkak ke. Then check jantung baby , pastu baru jumpa doktor last skli boleh balik🥰 kalau saya mcm tu la klinik saya progress dia✌🏻

2y ago

thankyou awak, hb sy pun atas pagar je 😂p

Takde tips. Pergi je mcm biasa...amik darah, urine. nurse x marah pn klu hb low awl2 ni. Nanti ada la ubat yg mereka bg.