Threatened miscarriage

Sesiapa ada tak pengalaman mcm sy.. Pada kandungan 8 minggu, Hari first mengalami bleeding, then ada ketulan darah keluar tapi tak ada rasa sakit...esoknye, Pergi hospital doktor keluar something nmpak mcm janin.. Then scan semula masih ada kantung y tertinggal.. Doktor hantar pergi hospital pkr utk buat Dnc.. Tapi bila discan semula.. Masih ada baby dlm kantung dan masih ada degupan jantung... Tapi sampai sekarang sy masih tak tahu pe y doktor keluarkan sebelum ni.. Adakah sy hamil kembar lain kantung? Tapi gugur 1? #bantusharing #ingintahu #firstbaby #1stimemom #pregnancy

1 Balas

saya tk pernah kena, tpi pernah baca kes mcm ni. kembar seorang je yg selamat. lagi satu gugur. semoga semuanya baik2