ank petama kecik now pregnt lagi

Sesiapa ada pngalaman ank petama lahir czer then ank petama bru setahun 3 bln.. Now pregnant ank no 2..harap dpt membantu tuk share pengalaman..

1 Balas

Saya lahir anak pertama czer... Anak umur 1tahun 9bulan saya hamil kali ke 2... Alhamdulillah hamil kali ke 2 alah sikit2 dan kejap jaa... Letih jugak kadang2 dengan bawak perut layan anak yang nak membesar... Macam saya doktor tanya nak bersalin czer atau normal... Saya pilih normal... Tapi keadaan tak mengizinkan, bersalin secara czer untuk kali ke 2... Sebab dah ada pengalaman czer yang pertama, untuk kali ke 2 ni dah okey sikit nak handle baby dan jaga pergerakan serta batas masa berpantang... Alhamdulillah semua okey jaa... Masalah saya sekarang sakit ditulang belakang yang amat sangat, mungkin kesan cucuk epidural ka apa saya tak pasti... Moga segala urusan awak dari awal kehamilan hingga bersalin dipermudahkan yaa...

5y ago

Terima kadih harap awk sht