jandice makin naik ? please mommy2 share pengalaman . now he's 15day

sesiapa ada pengalaman ank jaundice kerap susu berak pun iye 4 6kali sehari ..tp kuning dia asyik naik . dia kluar nicu 208 then esoknye chek kt kk 209 chek lg 2 hari lpas tu 236 and lastly chek kt kk 256 . risau sgt tak trun2 kuning dia ..

1 Balas

Teruskan menyusukan baby setiap 1 jam.... sekiranya susu sis x cukup bagi susu formula. Saya pakar kanak kanak yg advise begitu... Alhamduillah kuning anak ok dah turun setiap Kali check darah

5y ago

Anak saya prolonged jaundice... Disebabkan breast milk jaundies... Tp tetap turun x dr 300 turun sampai 80