Salam n hai..sya Bru 6mggu tpi td ada kluar darah coklat2 dlm 2-3 ttik..normal ke?

5 Balas

saya dah 9 week. Baru semalam pergi hospital check sbb kes yang sama. doctor kata tu old blood. dia keluar sebab kita kepenatan. doctor bagi saya ubat duphaston dan suruh rehat. Doctor kata tu normal dan jangan risau. Actually ni bukan first time keluar darah coklat tu. tapi semalam jadi banyak dan ramai kata suruh g hospital. Better u pergi la untuk check.

Apa2 pregnancy tak normal jika ada pendarahan. Tolong ya A.S.A.P ke klinik sekarang. Bagitau je awak preg dan ada bleeding sikit. Dorang tahu apa patut buat. Jangan jadi macam saya masa pregnancy 2023. Saya taktau dan biar last2 mc. Selasa lepas saya bleeding cepat2 klinik and doc bagi duphaston to me and suruh bedrest je

awk kena pergi klinik cepat utk dr cek ada tak bukaan. tkt ada kecendurungan utk miscarriage.

Selalunye spotting memang akan berlaku pada awal kehamilan disebabkan implation.

tak.