Hai momy2, ank sy dh 2bln lebih . Wajar ker klau tdur d wktu mlm jarang bayi merengek nk susu?

#SeriusTanya sbb lena sangat ank tidur , kdg2 tak sedar tgk2 dh pagi hmm risau

1 Balas

maybe sbb dia kenyang kut.. alhamdulilah ank puan senang di urus tiada ragam.baik budaknya..tp papepun jika dh ckup time tuk mnyusu..puan perlu kejutkn bby tuk minum susu..ikut jdual yg spttnya ..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

5mo ago

Amin. Terima kasih puan 🙏🏼