Tak pasti nyamuk /gegata gigit kepala bayi ada benjol kecik 4/5 biji.tahu2 kepala panas lepas tu dmm

#SeriusTanya #bantujawab ada ke pngalaman mcm ni nk ckp nyamuk/gegata saya tak kena pula gigit pdahal baring sebelah baby jgk Edit: dh bwk g klinik...dr bgi ubat demam

1 Balas

dah bwk ank g klnik jumpa doc dan dptkn rawatan?

3mo ago

oh yeke. kalau doc ada bg ubat sapu .try sapu ubat tu dlu .kalau tak ok try g farmasi tnya dkt ahli farmasi tu ada tak ubat oitnment sesuai tuk sapu dkt ank kena gatal2 tu..mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin