Bun, usia kandungan 24week. saya flu, mual dan muntah, semalam demam. apaboleh minum paracetamol ya?

9 Tanggapan

boleh bunda ☺️ boleh juga d kompres bunda bunda jika berkenan boleh kunjungi profil saya yaa bnyak produk bayi yang diskon2 😍

boleh bunda ☺️ bunda jika berkenan boleh kunjungi profil saya yaa bnyak postingan produk diskon2 😍

minta paracetamol k bidan ajah bun ,biasanya dosis untuk ibu hamil beda sm paracetamol yg biasanya

setauku gpp.. mnum paracetamol yg khusus bumil..yg 500mg.

boleh, tp lbh baik konsul dulu ke bidan/dr

boleh kok.. demacolin gapapa kalo flu

boleh mak. tapi sesekali aja ya

boleh bunda

boleh bun