PERIOD DATANG LAMBAT

Sepatutnya 17hb ni saya dah kena period , tapi saya lewat 3 hari … harini pagi saya dah buat UPT tapi negative .. Bila , hari yang sesuai saya kena buat UPT balik ???? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

PERIOD DATANG LAMBAT
6 Balas

mcm sy lps 2/3hari miss period sy test guna upt strip biasa still -ve and sy test lg lps seminggu tk dtg period sy test guna clear blue digital and result pregnant 1-2 .

paling awal pun 1w utk check upt lps delay period,klau 2 3 hri mmg akn naik -ve sbb hcg rendah..1w ke atas bru hcg tggi

sy klau period lewat tggu seminggu lebih baru check. sbb kdg2 tarikh period tu nk berubah

kes kita sama.. sy dh lewat 3 hari period, cek upt still -ve

2 minggu lewat period

lgi 1w