Ada tak kat sini yg mcm sy ... Slalu fikir bukan2 dkt husband ... ksian dia slalu kne tduh 😌 Kdg2

Sensitif dgn benda2 kecik ...#ingintahu #firstbaby

1 Balas

Klu tgh pregnant kdg sbb hormon tu blh jd extra sensitif, jd mcm semua nk syak lebih lebih. Tp seeloknya kena kawal ya, jgn layankan sgt. Takut makan diri nanti. Kena fikirkan hati suami juga, dan anak lg. biasa lah kita perempuan kdg rasa mcm lainnn je, rasa mcm something off je dgn suami padahal dia tk buat salah apa pun.