Trying to Conceive (TTC)

Hi semua👋 Sejak 2 minggu lepas saya berasa letih dan mual semasa memberus gigi. Tapi semalam saya dapati saya period. Saya rasa agak kecewa kerana saya sangat mengingin kan anak. Kitaran haid saya tak menentu. Saya ada track melalui apps my calendar. Boleh saya dapatkan tips daripada mommies semua. Or ada yg boleh kongsikan cerita jika mereka juga ada kitaran haid tak menentu tapi boleh pregnant. Semoga dapat menjadi inspirasi untuk saya kerana saya agak down dgn semua ni #seriusnanya #pregnancy

1 Balas

Haid tak menentu tak boleh bergantung pada apps. Belajar cari waktu subur guna opk dan bbt. Sy berjaya pregnant buat opk