Cirit birit semasa hamil

Hi semua..saya nak tanya normal ke kalau mengandung 10w kerap cirit birit dan kadangkala sembelit..

1 Balas

Xtau nk ckp normal ke x tp saya penah kena cirit birit waktu 11w hritu. 3 hari jgk rsnya campur jd muntah2 after mkn. Tp tu sbb food poisoning doc ckp. And jd dehydrated so doc masuk air baru elok sikit. Pastu saya amal kn mkn pisang bnyk2 dan minum yakult utk improve digestion. Mmg terus ok 👍🏻🤣

1y ago

ok tq sis..smlm dah pergi klinik doctor just bgthu mngkin food poisoning..ubat dgn air garam je ..