keputihan

Hi semua...nk tnye la sesiapa yg pernah alami situasi mcm sye.lpas bersalin ank pertama,ada keputihan,rambut gugur. Ada x mkn apa2 vitamin utk rawat blik..

1 Balas

hai puan.. jika keputihan lpas brsalin sya akan rawat guna rebusan daun sireh. guna utk bersihkan di bhgian intim setiap kali lpas buang air ..insyaAllah berkesan. manakala utk rambut ggur sy blum ada cara mgatasi tpi ia akan pulih sendiri slpas beberapa bln.. mgkn mommy lain boleh kongsikan..