Pregnancy test

Hi semua..nak tnya lah kalau buat upt test memang kena waktu pagi je ke , waktu first kencing kan...kalau selain dri waktu tu tak boleh ke?? #ingintahu #SeriusTanya

2 Balas

Boleh je sis..klu selain waktu pagi,sis boleh tahan kencing 4 jam... Sbb air kencing akn jdi pekat lps 4 jam ..

Ya, waktu pagi, kencing pertama. Waktu lain boleh tapi waktu tu hormon HCG tak berapa ngam la utk diuji bacaannya.

2mo ago

Tak juga. Macam saya tak sabar, beli upt tengahari double line kabur. Esok tu pagi2 pun kabur juga. Asalkan double line = +ve. Sebab saya berisiko hamil petang tu pergi klinik untuk pengesahan hamil. Rezki nampak kantung pada usia 4w 3d kehamilan.