keluar darah merah segar

hi semua,maaf kalau soalan agak jijik sikit. sy hamil ank ke4 ,skrg 10w . baru ja td lepas bersama dgn suami,lepas buat hubungan intim tu sy rasa pedih & sakit . waktu cuci tu saya celuk jari ke dalam faraj,ada darah merah segar .dekat kmaluan suami pn ada darah juga. kemaluan sy skrg rasa bdenyut & pedih,darah tu ada dalam faraj ja,dekat spender x pula keluar ..sy risau ,adakah kandungan sy selamat lg,dan darah tu sebenarnya drah apa .. gambar dekat kapas tu adalah darah lepas sy jolok dkt kmaluan tu utk cek kalau masi ada darah .. #ingintahu #pleasehelp

keluar darah merah segar
1 Balas

perut xde sakit kn..myb luke dkt miss v..klau nk lbh yakin g klnik

2y ago

da prgi hsptal,dktor msukkan mlut itik utl cek rahim klu ada luka atau msi bleeding dan buat scan..alhamdllh, jantung bby msi ok,fit seen smua .trima ksih ya