Mcm mna nk Naikkan berat baby 8 bulan keatas?

Hi semua, I need u guyss punya tips untuk naikkan berat anak saye. Saye dh bgi mkn smua benda ikot carta mknn baby, dia berselera je makan. Tapi berat dia naik 0.5 gitu je setiap bulan. Ada tips tak ? 😣😣😣#worryingmom #pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby

1 Balas

skrg berat bb brp..brp kali seari bg mkn..dlm seharian kne lngkp..ade buah..syur..protein..karbo..contoh..buah..pear..avocado..labu..ubi oren..protein..ikan..ayam..rebusan air dgg..cmpur mnyk zaiton..klau nk bg buah n syur elok stim utk kekalkan zat

3y ago

sy gune similac tu alhamdullilah naik cntik..umo setaun 10kg