Bayi tak pandai merangkak

Hi semuaaa...saya nak tanya...anak korang pandai merangkak berapa bulan??...sebab anak saya dah masuk 8 bulan still xpandai merangkak..tapi pandai berguling n pusing² badan...pernah jgak nampak dia angkt bontot ..tapi bukn kedepan...ke belakang....dah penat dengar mak mertua asyik kondem itu ini...please share n bagi tips untuk anak cpat pandai merangkak#mommybuntu #seriusnanya #firstbaby #1stimemom #bantusharing #jangandibully

Bayi tak pandai merangkak
35 Balas

Perkembangan setiap baby tu berbeza sis.nnti masa appointment kk, cuba tanya nurse /doktor. Kalau diorg kata normal, jangan risau

setiap tumbuh kembang anak tu berbeza2 sis...janji ank sihat x apa wlpon blom pndai merangkak umur 8bln..jgn nak kecik hati😊

anak sy 11 bulan baru pro merangkan. sebelum tu ke belakang je. xpe tu sis.. tiap baby x sama.. ada cepat ada lambat 🌼

perkembangan tiap anak xsama sis.. anak saya pun ada merangkak ke belakang dulu, nanti merangkak ke depan juga tu sis

Perkembangan anak x sama. Anak saya mula dulu pon angkat bontot kebelakang, merangkak pun kebelakng mula² dulu😄

Ank sy 8bulan pandai duduk 9bulan pandai merangkak.. Setiap baby x sama perkembangannya.. Janji ank sihat cukup la ❤️

Xpe sis yg penting anak sihat.anak sy 5 bln dh merangkak.7 bln dh buleh duduk sendiri dah.

Semua baby x sama perkembangan, anak saya baru enam bulan dh pandai duduk dh pandai merangkak

X pe sis, pekak kan telinga sis lg tahu ank sis mcm mne..

anak saya 4months ++ taknak meniarap die nk bgn terus 🤣🤣🤣