Bayi tak pandai merangkak

Hi semuaaa...saya nak tanya...anak korang pandai merangkak berapa bulan??...sebab anak saya dah masuk 8 bulan still xpandai merangkak..tapi pandai berguling n pusing² badan...pernah jgak nampak dia angkt bontot ..tapi bukn kedepan...ke belakang....dah penat dengar mak mertua asyik kondem itu ini...please share n bagi tips untuk anak cpat pandai merangkak#mommybuntu #seriusnanya #firstbaby #1stimemom #bantusharing #jangandibully

Bayi tak pandai merangkak
35 Balas

Anak yg pertama dulu masok umur 9bulan baru pandai merangkak.

anak saya 9 bulan pandai duduk, lepas tu baru dia pandai merangkak.

4y ago

owhhh ...tq sis ...rasa lega sikittt...

Anak sya 9 bln lebih baru merangkak sis

lain anak lain cara..nnti dia tahu la tu

Sikit je lg tu