Gugur 5 weeks

Hi semua. Yg mana berpengalaman gugur msa 5 weeks dh keluar bleeding bnyak. Korang ada kena cuci ke @ makan vit dari doctor ke. Patut ke klinik untuk check x @ assume je darah akan habes keluar nnti. #pleasehelp #advicepls #bantusharing

2 Balas

Sy gugur masa masuk 11w, tak kena cuci cuma kena golek2 buang sisa yg tetinggl tu je,dan doc ada bagi vit juga masa keluar dari wad tu. jadi lebih baik ke klinik sis, bahaya kalau masih ada sisa2 tinggal kat rahim tu.

5 weeks biasa keluar sendiri mcm period sy dlu tp pg hospital jgk utk dr scan dan confirm mmg dh habis keluar.