18 weeeks - Senak

Hi semua, tumpang tanya ada tak dekat sini bila sembelit je selepas membuang. Perut akan rasa tegang dan senak je selama beberapa hari. Pling terasa wktu mlm #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

saya tak mengalaminya mcm puan alami. mungkin sbb meneran masa sembelit kot. kalau sakit senak tu x lama n xde bleeding should be okay. kalau risau2, next time jumpa doc bgtahu masalah sembelit ni. kalau nak elak sembelit ni pula banyakkan minum air, makan buah. sy alhamdulillah kurang sembelit sejak amal banyak minum air.

2y ago

Terima kasih puan. Saya pun rasa sebab meneran lama sangat.