Faint line mcm ni kan?

Hi semua. Taknak pinjam² mata. Nak tanya je, ada sesape yg pernah try upt FORSURE one step PREGNANCY TEST tak silap nama dia. Beli kan 7e. Okay tak? Baru je check naik faint line. Lgpun tinggal 1 upt je takde upt lain ni hahahahhaha #ttc2y tak berharap mcm biasa, kalau ada rezeki Alhamdulillah. Kalau belum rezeki, kita try lagi 😊

Faint line mcm ni kan?
1 Balas

kalau awak test terus naik double line macam ni, inshallah confirm pregnant. tapi kalau awak test, tunggu lepas 10-15 minit baru naik line kedua tu, yang tu dikira invalid. lagi seminggu awak repeat lagi.

2mo ago

inshaAllah moga2 ada rezeki baby bulan ni 🤲🏻🤲🏻🤲🏻