keluar darah selepas seminggu haid

hi semua... sye baru hbis period 16hb 10....ada bersama suami selepas sehari bersih. semalam tetibe Ada keluar tompok darah.mlm sye pakai panty line jugak.. tpi smpi pagi takde. sampi office sye g toilet ad keluar lagi tompok dn selepas tgh hari Ada darah keluar tpi dlm kuantiti yg sikit dn bukan lagi tompok.. nak cek upt takut kecewa.. anda semua rasa cmne.adakah itu darah period

3 Balas

owh.. bukan lah tanda2 awl preggy ea.. sbb waktu haid mmg seminggu.. Dan selepas seminggu bersih tkde pape.. pastu tetiba keluar darah skit... tu yg terfikir mcm2... tq korang

kdg haid yg blm habis keluar sis..

Mungkin ovulasi