Ibu yg kerisauan

Hi semua, sy skrg da 18minggu 6 hari...tp smommybuntu tidak rse lg pngerakn atau tendangn dr bayi sy😓😓normal kah mcm tu???sy risau sb bayi sy sblm ni byk kli mngeras tp skrg da kurng...perlu x sy berjumpa doktor??normal x keadaan sy ni atau mungkin kndungn sy ni blm lg utk sbrg pngerakkn???hrp dpt bntu sy😥😥😥 #firstbaby #seriusnanya #bantusharing #mommybuntu

2 Balas

sabar lah sis, nanti rasa lah tu. depends ada org 20-23weeks baru lah rasa. Normal je..

4y ago

ok sis....cuma risau ja..😊

normal ja tu, setengah org 20w - 23w baru rasa

4y ago

ok sis...sb risau jgk😊