6 weeks pregant

hi semua, sy new mommy yg baru 6w.. nak tanya ada tak yang tak ada sangat morning sickness? sy cuma ada breast tenderness bila bangun pagi, sakit belakang bahu, berangin dan selalu sendawa dan pening kadang2 je. normal ke ya hmm saya nak pergi scan tapi rasa mcm terlalu awal. so far tak ada bleeding lagi.

15 Balas

Hi, sama lah kita. Breast bengkak lagi walaupun dh msuk 7w, skrg ni cuba badan berangin je

Normal. Pregnancy symptoms ni ada banyak dan tak semua preggy mom dapat semua simptom tu.

sye pn 6w jugk.. sya cuma rasa badan letih dgn sakit kepala sikit..

Saya pn mcm sis, xde muntah2 loya ada tapi tk muntah pn 😇

Normal