Kantung kecil

Hi semua, sy baru je lepas buat BHCG. Bacaan 2422 & 4488 selepas 48jam.. Normal ke kalau 5+ minggu, kantung kecil je? Perlu ke sy buat TVS pulak? #risauakankandungan #First_Baby #ttc2tahun #firstmom

1 Balas

Normal. Baru lagi tu. Repeat scan lagi 2-3 minggu. Biasanya 8w keatas dah nampak kantung + baby. Ada yg siap boleh dgr heartbeat. InshaAllah okay je tu mummy kena cuba fikir positif. Jgn overthinking ya. Saya doakan baby awak membesar dgn sihat sampai bersalin nanti 🤲🏼

1y ago

thank you awak doakan sy.. 🥹