Mau tanya ibu2

Hi semua sy 2minggu ne kerap sakit pingang yg tidak bole buat apa2 asyik baring jk...buat kerja skit pingang sakit.. n bawa perut selalu sangat kram.. Ada yg tau kenapa.. Tapi x pastila plak kalau sy tgh #pregnet ##ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Sis boleh check kalau rasa was2 sbb tu pon salah satu tanda kita pregnant. Dan tgok jugak berdasarkan tarikh period sis lewat atau tak, kalau lewat tu inshaAllah sis pregnant la kalau ada tanda sakit pinggang and bawah perut selalu krem tu.

2y ago

Sama sama kasih