Ttc lagi selepas gugur?

Hi semua, sori xtau nak tny dkt mana. Biasanya selepas gugur 7 minggu brp lama bru kita akan period smula. Siapa ada pengalaman boleh share tak#firsttimemom #advicepls #pleasehelp #ingintahu

7 Balas

Kalau period regular, sebulan lepas habis nifas dah period semula. Saya pun gugur 7w. Ada bersama seminggu lepas nifas habis. Tu je sekali terlepas bersama. 🤭 Sekali tup tup tak sempat period dah pregnant semula 😅