TTC 5 tahun dah berakhir

Hi semua. Setelah TTC 5 tahun alhamdulillah saya dah mengandung. Skrg 8w. Scan baby haritu doc kata kedudukan baby comel di ats. Heartbeat pun dh nampak. Cuma doc kata nak dengar better 10w and abv sbb too early. So saya Nak tanya ada tak any supplement or apa2 yg kita kena consume early stage ni other than folic acid ? Sangat berharap semua ok. Tak sabarnya nak jadi ibu. Lama tunggu nii. Alhamdulillahhh. #ingintahu #firstmom #firstbaby

12 Balas

alhamdulillah moga sis dan baby baik ² selalu.. doakan kandungan saya kalini ada rezeki ya🥹

3mo ago

amin yarabbal alamin♥️

vitamin obimin pn ok dlm tu semua dah ada vitamin acid folid