Perut mengeras tanda nak bersalin ke?

hi semua, sekarang saya dah masuk 37w dan kalau ikutkan due 26/5. sekarang selalu rasa perut mengeras tapi takde rasa sakit macam period cramp macam tu pun, dan gap mengeras tu pun tak menentu - lebih kurang sejam/setengah jam macam tu. jadi nak tanya samada tu contraction palsu ke atau tu tanda dah nak bersalin dan saya patut dah ke hospital? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

5 Balas

kalau sakit bru real cntraction kn

1y ago

tulah saya pun fikir macam tu, tapi nak tahu jugak perlu ke saya risau kalau perut asyik mengeras tapi belum rasa sakit