Baru mula alahan atau tidak serasi Obimin

Hi semua, sebelum ni sy mkn ganilia dr swasta bagi utk prenatal vitamin HB semua mmg cun mse first checkup dan tiada alahan langsung.Then misi suruh sy mkn obimin lepas buka buku pink. Skrg tiba2 sy jadi migraine terok sgt berhari hari dah, smpai susah nk pergi kerja sbb kepala berat. Adakah sbb sy x serasi dgn obimin atau sbb mmg alahan bru bermula? Sy 9w3d. #firstbaby #bantusharing #firstmom #pleasehelp

1 Balas

Antara keduanya. Cuba stop obimin tengok apa reaksi. Jika ya sbb obimin, pergi ke klinik balik bgtau tak sesuai sbb ada side effect Dan bgtau juga puan consume ganilia juga. Cuba cek ganilia dan obimin ada kandungan yg sama. Dapatkan nasihat dan cadangan doktor